GOLDNekretnine

Vila Dragija    Bookmark and Share

Osnovni podaci

  • Tip Nekretnine: Kuća
  • Oglas: Prodaja
  • Grad: Novi Grad
  • Površina: 15.000,00 m2
  • Cijena: na upit
  • Novogradnja: ne
  • Čisti papiri: da
  • Broj soba: 6

Galerija

Vila Dragija - Slika 1 Vila Dragija - Slika 2 Vila Dragija - Slika 3 Vila Dragija - Slika 4 Vila Dragija - Slika 5 Vila Dragija - Slika 6

Detaljni podaci

Prostorije
spavaća soba x4, dnevna soba, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica / WC x2

Nekretnina posjeduje
garaža, dvorište, struja, voda, telefon, namještaj, građevinska dozvola, lokacijska dozvola, uporabna dozvola, etažirano

Napomene

Malo udaljena od grada Novigrada smjestila se Villa Dragija na parceli usred borove šume. Zakonom zaštićeni 100-godišnjaci skrivaju od pogleda udoban i uspavan dnevni ritam preuređene stare stancije sagrađene u istarskom autohtonom stilu i uređene istančanim ukusom poznatog zagrebačkog slikara Milana Dragije.

Villa se sastoji od 4 vrlo komforne dvokrevetne sobe, dvije kupaonice, prostora za dnevni boravak te prave domaće kuhinje i naravno kamina, koji je neizostavan dio ugođaja ovakvih interijera. Kamen, drvo i umjetničke slike isprepleteni su u priču o drevnim običajima i gotovo zaboravljenom miru. Miru s kojim počinju jutra uz miris cvijeća koji dopire kroz „škure“ , miru koji pruža stoljetni hlad borova, uz dobru knjigu.

Veliki stol u artiju, kao i otvoreni kamin osiguravaju izvrsnu obiteljsku atmosferu uz večernji roštilj i druženje. Parcela od 15 000 m2 pruža privatnost, ali i zaštitu za najmlađe, pa je villa tako idealno mjesto za boravak veće obitelji s djecom. Mnoštvo stabala, prekrasne terase, cvjetne lijehe i parkić za djecu, izvrsna su podloga za pravi odmor, a plaža u sklopu poznatog hotela Maestral udaljena je tek nekih 200 metara. TV, satelitska antena i telefon nadopunjuju luksuz, iako bi sva tri elementa trebalo izbjegavati, jer villa Dragija je naime jedno od onih mjesta na koje se isplati potrošiti rijedak i dragocjen godišnji odmor.

U sklopu imanja nalazi se i apartman od 60 m2 koji je potpuno autonoman.

Lokacija nekretnine

Kontakt podaci

Tel : + 385 (1) 4882 530
Fax : + 385 (1) 4882 532
e-mail: zlatko.ozbolt@goldprojekt.hr

Kontakt obrazac

Vaše ime:

E-mail:

Telefon:

Vaša poruka: