NAŠE USLUGE

TEHNIČKO SAVJETOVANJE VEZANO UZ ISHOĐENJE DOZVOLA POTREBNIH ZA GRADNJU

Tvrtka GOLDNEKRETNINE u sklopu svoje partnerske arhitektonske tvrtke GOLDPROJEKT nudi usluge tehničkog savjetovanja vezanog uz ishođenje dozvola potrebnih za gradnju. Tehničko savjetovanje je vrsta stručne usluge kojom se investitora savjetuje prije i tijekom izvođenja poslova ili tijekom izvođenja radova kako bi se osigurala realizacija prethodno postavljene koncepcije građevine utvrđene građevnom dozvolom. Također savjetovanje je potrebno kao osiguranje u izvođenju radova koji moraju biti u skladu s važećim propisima. Organizacija tehničkog savjetovanja investitora ovisi o vrsti građevine odnosno radova, njenoj složenosti i veličini. O tome ovisi imenovanje jedne ili više osoba odgovornih za provođenje nadzora i tehničkog savjetovanja investitora (nadzornog inženjera). Ako se ukaže potreba, u  nadzor se može uključiti i specijalizirane stručnjake odgovarajućih struka ili specijalizirane ustanove za rješavanje određenih problema.

Svrha provođenja tehničkog savjetovanja investitora odnosno nadzora za investitora je da se prije i/ili u tijeku izvođenja radova osigura realizacija koncepcije zgrade utvrđena građevnom dozvolom i da se osigura izvođenje svih potrebnih radova u skladu s važećim propisima.

Iskustva klijenata

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Odlična usluga i jako profesionalna.
by Nikola I.
Kupac
Agencija Goldnekretnine je profesionalna i izuzetno ozbiljna agencija sa stručnim i simpatičnim zaposlenicima. Topla preporuka svakome tko želi kupiti ili prodati nekretninu. Kompletno proveli cijelu proceduru pravno i stručno. Andrija
by Andrija Maric
Kupac
Jako sam zadovoljna uslugom posredovanja prilikom kupnje svog stana. Uz brzu pripremu potrebne dokumentacije, dobila sam sve potrebne informacije i pomoć.
by Edita Matić

Gold nekretnine - Izdvojene nekretnine

Izaberite svoju nekretninu a ostale brige prepustite nama

GOLD E-CERTIFIKAT

Energetsko certificiranje jednostavnijih i složenijih zgrada

INFO KUTAK

Korisne informacije o operacijama s nekretninama i aktualnim potresima

NAŠE USLUGE

Pogledajte cjelokupan asortiman svih naših usluga

Compare listings

Compare