O TVRTKI

GOLDNEKRETNINE je agencija za nekretnine koja od 2010. uspješno posluje na tržištu nekretnina.

Tvrtka se osim prodajom i iznajmljivanjem (privatno- poslovnih) nekretnina bavi i građevinskim poslovima (projektiranjem-izvođenjem i nadzorom). Razumijemo da je kupnja ili prodaja nekretnine više od transakcije: to je iskustvo koje mijenja život. Zato je naš tim stručnjaka za nekretnine posvećen pružanju iznimne, personalizirane usluge za sve naše klijente.

GOLDNEKRETNINE agencija  osigurat će Vam pravnu, arhitektonsku i administrativnu podršku tokom cijelog procesa prodaje ili kupnje nekretnine te uz stručno mišljenje pomoći će Vam vizualizirati i realizirati Vaše želje.

Naše temeljno načelo je djelovati s integritetom i transparentnošću. To svakodnevno dokazujemo dok se krećemo tržištem nekretnina bez stavljanja naših interesa iznad interesa našeg klijenta. Klijenti su na prvom mjestu pri čemu uspijeh ne mjerimo kroz postignuća već kroz zadovoljstvo naših klijenata.

Za sva pravna pitanja i poslove brine naš vrhunski pravni tim, dok vam arhitektonski studio GOLDPROJEKT d.o.o. s timom arhitekata stoji na raspolaganju za projektiranje, uređenje interijera, izradu energetskih certifikata i ostalo.

Smatramo da današnji kupci i prodavači trebaju pouzdan resurs koji ih može voditi kroz složeni svijet nekretnina. S našim opsežnim znanjem i predanošću pružanju samo najboljih i pravovremenih informacija pružamo našim klijentima kompletnu uslugu posredovanja te po potrebi i realizacije samoga arhitektonskog rješenja kroz sve pravne oblike.

Ako ste odlučili iznajmiti, kupiti ili prodati nekretninu u Hrvatskoj, ili o tome razmišljate, kontaktirajte nas kako bi Vas informirali, zaštitili i doveli do realizacije vaše želje.

Veselimo se početku zajedničke suradnje!

Partner GOLDNEKRETNINA je arhitektonski studio GOLDPROJEKT d.o.o. koji se od 1990. godine bavi poslovima vezanim za arhitekturu i građevinarstvo (projektiranje, izvođenje i nadzor), dizajnom (projekti unutarnjeg uređenja, izrada namještaja po vlastitim rješenjima i prema narudžbi) te plasmanom uporabnih predmeta (namještaj, rasvjetna tijela i drugih) u sklopu navedenih djelatnosti.

Danas su iza arhitektonskog studija GOLDPROJEKT mnogi, uspješno realizirani, projekti koje se može uglavnom vidjeti u gradu Zagrebu te ostatku Hrvatske.

Arhitektonski studio GOLDPROJEKT je osmislio i izveo i veći broj izgradnje i adaptacija obiteljskih kuća i stanova.

Iskustvo poduzeća GOLDPROJEKT može pomoći da se kroz najkvalitetnija rješenja, koja uvijek slijede najnovija kretanja u struci, dođe do najboljih funkcionalnih, oblikovnih i estetskih karakteristika koje mogu u cijelosti zadovoljiti potrebe klijenata, uz zajamčenu kvalitetu i povoljan odnos cijena.

Upoznajte naš tim

Zlatko Ožbolt
Direktor
Zlatko Ožbolt
Direktor
Valentina Ožbolt
Arhitektica / Dizajnerica
Valentina Ožbolt
Arhitektica / Dizajnerica
Marta Pelemiš
Agentica / Manager
Marta Pelemiš
Agentica / Manager
Fran Gjoni
Ekonomist / Manager
Fran Gjoni
Ekonomist / Manager
Patrik Butković
Agent za posredovanje / Istra
Patrik Butković
Agent za posredovanje / Istra
Elena Sambol
Agentica / Pravna savjetnica
Elena Sambol
Agentica / Pravna savjetnica
Andrea Skansi
Agentica / Dizajnerica
Andrea Skansi
Agentica / Dizajnerica

Vijesti

Pratite zadnje trendove i novosti

Iskustva klijenata

Pogledajte neka od iskustva naših klijenata.

Odlična usluga i jako profesionalna.
by Nikola I.
Kupac
Agencija Goldnekretnine je profesionalna i izuzetno ozbiljna agencija sa stručnim i simpatičnim zaposlenicima. Topla preporuka svakome tko želi kupiti ili prodati nekretninu. Kompletno proveli cijelu proceduru pravno i stručno. Andrija
by Andrija Maric
Kupac
Jako sam zadovoljna uslugom posredovanja prilikom kupnje svog stana. Uz brzu pripremu potrebne dokumentacije, dobila sam sve potrebne informacije i pomoć.
by Edita Matić
Cijelokupno iskustvo s agencijom za nekretnine Goldnekretnine bilo je vrlo profesionalno. Preporučila bih svima koji se odluče za korak kupovine ili prodaje da mogu imati punu podršku od sstrane agencije, agent s kojim smo bili u kontaktu bio nam je na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. Lijepi pozdrav
by Lucija Vrankovic

Gold nekretnine - Izdvojene nekretnine

Izaberite svoju nekretninu a ostale brige prepustite nama

GOLD E-CERTIFIKAT

Energetsko certificiranje jednostavnijih i složenijih zgrada

INFO KUTAK

Korisne informacije o nekretninama i aktualnim potresima

NAŠE USLUGE

Pogledajte cjelokupan asortiman svih naših usluga

Compare listings

Compare