NAŠE USLUGE

ARHITEKTONSKA I URBANISTIČKA IDEJNA RJEŠENJA I STUDIJE

Tvrtka GOLDNEKRETNINE unutar sebe ima i arhitektonski ured GOLDPROJEKT ovlašten za izradu svih arhitektonsko-urbanističkih rješenja i studija. Arhitektonski projekti određuju funkcionalne, tehničke, ekonomske i oblikovne sastojke umjetnosti oblikovanja prostora. Arhitektonsko projektiranje zgrade obuhvaća sve one poslove koji se odnose na gradnju, rekonstrukciju i održavanje.
Opis poslova „Idejno rješenje” jest vrsta stručne usluge koja služi kao temelj za izradu idejnog projekta. Idejnim rješenjem se odabiru najpovoljnije varijante od mogućih, koje se tijekom njihove izrade provjeravaju. Idejno rješenje u pravilu predstavlja i najpovoljnije od varijantnih rješenja i sadrži osnovne principe rješenja za pojedine inženjerske discipline.

Iskustva klijenata

Odlična usluga i jako profesionalna.
by Nikola I.
Kupac
Agencija Goldnekretnine je profesionalna i izuzetno ozbiljna agencija sa stručnim i simpatičnim zaposlenicima. Topla preporuka svakome tko želi kupiti ili prodati nekretninu. Kompletno proveli cijelu proceduru pravno i stručno. Andrija
by Andrija Maric
Kupac
Jako sam zadovoljna uslugom posredovanja prilikom kupnje svog stana. Uz brzu pripremu potrebne dokumentacije, dobila sam sve potrebne informacije i pomoć.
by Edita Matić

Gold nekretnine - Izdvojene nekretnine

Izaberite svoju nekretninu a ostale brige prepustite nama

GOLD E-CERTIFIKAT

Energetsko certificiranje jednostavnijih i složenijih zgrada

INFO KUTAK

Korisne informacije o nekretninama, potresima i drugim temama

NAŠE USLUGE

Pogledajte cjelokupan asortiman svih naših usluga

Compare listings

Compare